Kırkgöze İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://kirkgozeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KIRKGÖZE KÖYÜ KIRK GÖZE KÜME EVLERİ KIRKGÖZE ILKÖĞRETIM OKULU NO: 244/1 İÇ KAPI NO: 3 BULANIK / MUŞ
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM. SABAHLEYİN ORTAOKUL ÖĞLEDEN SONRA İSE İLKOKUL DERS YAPMAKTADIR.
Saatler : 12.55-17.00
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : SERVİSLE SAĞLANMAKTA,HER GÜN İLÇE MERKEZİNDEN KÖYE GİDİŞ GELİŞ YAPILIYOR.
Yerleşim Yeri : Kırkgöze köyü ilçe merkezine 17 km olup okula servisle gidiş geliş yapılmaktadır. Köyün nüfusu 2500-3000 civarındadır. İlkokulda 275 öğrencimiz mevcuttur. Köyde şebeke suyu vardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 17KM
Kontenjan Bilgileri :